Kalis bestratingen

Kalis bestratingen

Tuinaanleg en tuinontwerp voor elk budget

Tuinaanleg zonder groenvoorziening of inclusief groenvoorziening

Omdat Kalis Bestratingen uitsluitend met ervaren en vakbekwame medewerkers werkt kunnen wij voor elk budget professioneel tuinaanleg en tuinontwerp aanbieden, dat net als alle andere diensten van Kalis Bestratingen voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit hebben wij voor een belangrijk deel te danken aan onze gemotiveerde medewerkers. Dankzij hun ervaring en vakmanschap kunnen wij zeer efficiënt werken. Dit levert aanzienlijke kostenbesparingen op, die volledig ten goede komen aan u als opdrachtgever.

Daarnaast kunt u bij Kalis Bestratingen op het gebied van tuinaanleg kiezen voor twee opties. U kunt kiezen voor tuinaanleg zonder groenvoorziening of inclusief groenvoorziening. Wanneer u kiest voor tuinaanleg zonder groenvoorziening is het grote voordeel voor u als opdrachtgever, dat u alle vrijheid heeft voor het kiezen van de groenvoorziening. Deze vorm van tuinaanleg wordt dankzij mond-tot-mondreclame op steeds grotere schaal toegepast in de Alblasserwaard, de Vijfheerenlanden en Het land van Heusden en Altena.

Opzet tuinontwerp en tuinaanleg zonder groenvoorziening

Sinds 2000 leggen onze ervaren en vakbekwame medewerkers tuinen voor zowel particulieren als bedrijven aan. U moet dan denken aan werkzaamheden zoals:

- het afgraven en afvoeren van bouwgrond
- het vervangen met tuingrond
- het egaliseren van de tuin
- het bestraten van terrassen, wandelpaden en opritten
- het leggen van drainage
- het maken van aansluitingen op het riool
- het plaatsen van schuttingen

Wanneer bovenstaande werkzaamheden zijn afgerond kunt u als opdrachtgever pas goed zien hoe uw tuin er daadwerkelijk uit gaat zien. Met deze kennis hebben wij bij tuinaanleg er voor gekozen om met de opdrachtgever tot een heldere kostenbesparende taakverdeling te komen. Kalis Bestratingen verzorgt op basis van het tuinontwerp voor u de bovenstaande werkzaamheden en realiseert als het ware het complete raamwerk van uw tuin. U als opdrachtgever verzorgt zelf de groenvoorziening. Deze vorm van tuinaanleg zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen, omdat u niet de (te) hoge kosten voor de groenvoorziening hoeft te betalen die hoveniersbedrijven in rekening brengen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor tuinontwerp en tuinaanleg door Kalis Bestratingen belt u telefoon 06 – 28247388 of stuurt u een e-mail naar contact.

Kalis Bestratingen biedt onder meer diensten aan in:

Alblasserdam, Ameide, Arkel, Asperen,  Bleskensgraaf, Dalem, Everdingen,
Giessenburg, Gorinchem, Goudriaan, Groot Ammers Hagestein, Hardinxveld- Giessendam,
Heukelum,  Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Kinderdijk, Leerdam, Lexmond, Meerkerk,  Noordeloos,
Oud Alblas,  Papendrecht, Sliedrecht, Sleeuwijk, Spijk, Streefkerk, Vianen, Vuren, Werkendam, Woudrichem

  • Tuinaaleg-1
  • Tuinaanleg-2
  • Tuinaanleg-3