Kalis bestratingen

Kalis bestratingen

Deze disclaimer is van toepassing op iedere pagina waarop een hyperlink is opgenomen naar deze disclaimer met de intentie deze disclaimer daarop van toepassing te laten zijn.

De informatie op deze site is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden. Kalis Bestratingen besteedt constant zorg en aandacht aan de inhoud van deze website. Toch kan informatie onvolledig of onjuist zijn. Kalis Bestratingen accepteert geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die is ontstaan of dreigt te ontstaan die op wat voor manier dan ook verband houdt met het gebruik van deze website en informatie die daarop te vinden is of het niet kunnen gebruiken van deze website.

Kalis Bestratingen controleert, maakt en/of onderhoudt de websites waarnaar wordt gelinkt niet. Voor de inhoud van die gelinkte websites en informatie aanvaarden wij dan ook geen enkele aansprakelijkheid.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten beschermen deze website en de inhoud daarvan. Zonder voorafgaande toestemming van Kalis Bestatingen mag niets van deze website of de inhoud daarvan worden gebruikt. In wat voor vorm of op welke wijze dan ook.

Kalis Bestratingen biedt onder meer diensten aan in:

Alblasserdam, Ameide, Arkel, Asperen,  Bleskensgraaf, Dalem, Everdingen,
Giessenburg, Gorinchem, Goudriaan, Groot Ammers Hagestein, Hardinxveld- Giessendam,
Heukelum,  Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Kinderdijk, Leerdam, Lexmond, Meerkerk,  Noordeloos,
Oud Alblas,  Papendrecht, Sliedrecht, Sleeuwijk, Spijk, Streefkerk, Vianen, Vuren, Werkendam, Woudrichem