Kalis bestratingen

Kalis bestratingen

Tuin opknappen of laten renoveren

De tuin is een verlengstuk van uw woonkamer geworden

Wanneer u een woning met een tuin heeft krijgt u er ooit mee te maken. Na verloop van tijd ziet uw tuin er niet meer ‘fris’ uit. Het terras is verzakt, de tegels zijn verkleurd en het gras en de beplanting zien er niet meer goed uit. Dat laatste is logisch, want uw beplanting heeft niet het eeuwige leven. Daarnaast heeft u er nieuwe wensen bijgekregen, zoals een speelplaats voor de kinderen of het plaatsen van een serre. Vooral de laatste jaren is de tuin een steeds belangrijker plaats gaan innemen en wordt deze gezien als een onderdeel (verlengstuk) van de woonkamer. U staat voor een keuze. Laat u uw tuin opknappen of compleet renoveren?

Tuin opknappen: Gratis deskundig advies van onze ervaren tuinspecialist

Om u te helpen bij deze keuze kunt u voor een deskundig advies kosteloos de tuinspecialist van Kalis Bestratingen inschakelen. Onze tuinspecialist gaat als volgt te werk:

Op afspraak komt hij bij u langs voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek. Allereerst wordt een bezoek aan uw tuin gebracht om een beeld te krijgen hoe vanuit professioneel oogpunt de staat van uw tuin is. Daarna brengt hij uw persoonlijke wensen en ideeën in kaart. Op basis van uw wensen en de staat van uw tuin kan hij aangeven of u kunt volstaan met tuin opknappen of renoveren van uw tuin de beste keuze is. Op basis van uw keuze maakt onze tuinspecialist een ontwerp van uw tuin. Het eindresultaat moet zijn, dat uw tuin volledig aansluit bij uw persoonlijke levensstijl en woonstijl, zodat u en uw gezinsleden er heerlijk kunnen genieten en ontspannen.

Goedkoop tuin opknappen alternatief voor tuinrenovatie

Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de huidige staat van uw tuin kan er wellicht volstaan worden met tuin opknappen. Het voordeel hiervan is, dat dit niet veel hoeft te kosten. U moet dan denken aan werkzaamheden als het verhogen en opnieuw bestraten met nieuwe of bestaande stenen of het plaatsen van een nieuwe schutting.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor tuin opknappen of renoveren door Kalis Bestratingen belt u telefoon 06 – 28247388 of stuurt u een e-mail naar contact.

Kalis Bestratingen biedt onder meer diensten aan in:

Alblasserdam, Ameide, Arkel, Asperen,  Bleskensgraaf, Dalem, Everdingen,
Giessenburg, Gorinchem, Goudriaan, Groot Ammers Hagestein, Hardinxveld- Giessendam,
Heukelum,  Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Kinderdijk, Leerdam, Lexmond, Meerkerk,  Noordeloos,
Oud Alblas,  Papendrecht, Sliedrecht, Sleeuwijk, Spijk, Streefkerk, Vianen, Vuren, Werkendam, Woudrichem

  • Tuin-opknappen-1
  • Tuin-opknappen-2
  • Tuin-opknappen-3