Kalis bestratingen

Kalis bestratingen

Juiste terrasbestrating sieraad voor uw tuin

Laten aanleggen terrassen, sierbestrating en bestrating tuinen

Het terras is de belangrijkste en meest gebruikte plek in een tuin. Hier brengt u met uw gezinsleden de meeste tijd door wanneer het Hollandse weer het toe staat om lekker van de tuin te gaan genieten. Het is dan ook belangrijk dat terrasbestrating in de tuin groot genoeg en gebruiksvriendelijk is en aan al uw persoonlijke wensen voldoet. Een goed aangelegd terras met de juiste terrasbestrating is een sieraad voor uw tuin en huis, waar u uw kennissen en vrienden met trots kunt ontvangen. De ervaren en vakbekwame specialisten van Kalis Bestratingen helpen u graag bij de totstandkoming van uw terrasbestrating. Wanneer u een ontwerp in gedachten heeft kijken zij samen met u hoe dit in de praktijk uitvoerbaar is en welke terrasbestrating het beste past bij uw tuin en woning.

Belangrijke aspecten voor uw terrasbestrating

Er zijn de nodige aspecten waar u met het aanleggen van een terras rekening dient te houden, anders krijgt u maar zelden de gewenste terrasbestrating. Wanneer u overweegt om een terrasbestrating te laten aanleggen in uw tuin, maak dan eerst zelf een eenvoudig ontwerp of bedenk de wensen voor uw terrasbestrating. Ook is het belangrijk om na te denken welke terrasbestrating uw voorkeur heeft en of u gebruik wilt maken van sierbestrating. Wanneer u dit gedaan heeft komen wij graag bij u langs om op basis van uw schets op locatie te kijken of uw terrasbestrating zo uitvoerbaar is en past bij uw tuin en uw  woning. Wanneer dit niet helemaal het geval is mag u van ons voorstellen ontvangen op basis van uw individuele wensen. Per slot van rekening is het aanleggen van terrasbestrating ons dagelijks werk.

Professionele terrasbestrating is meer dan alleen stenen leggen

Wanneer u door de vakbekwame stratenmakers van Kalis Bestratingen een terrasbestrating  laat aanleggen kunt u er van verzekerd zijn, dat u een terrasbestrating krijgt waar u en uw gezinsleden niet alleen vele jaren plezier van zullen hebben. U kunt er van op aan, dat terrasbestrating op een professionele wijze is aangelegd en er rekening gehouden is met aspecten als ondergrond en de afwatering. Professionele terrasbestrating is veel meer dan alleen stenen leggen. Naast kwaliteit bent u bij Kalis Bestratingen verzekerd van een eerlijke en scherpe prijs.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor terrasbestrating door Kalis Bestratingen belt u telefoon 06 – 28247388 of stuurt u een e-mail naar contact.

 

Kalis Bestratingen biedt onder meer diensten aan in:

Alblasserdam, Ameide, Arkel, Asperen,  Bleskensgraaf, Dalem, Everdingen,
Giessenburg, Gorinchem, Goudriaan, Groot Ammers Hagestein, Hardinxveld- Giessendam,
Heukelum,  Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Kinderdijk, Leerdam, Lexmond, Meerkerk,  Noordeloos,
Oud Alblas,  Papendrecht, Sliedrecht, Sleeuwijk, Spijk, Streefkerk, Vianen, Vuren, Werkendam, Woudrichem

  • Terrasbestrating-1
  • Terrasbestrating-2
  • Terrasbestrating-3