Kalis bestratingen

Kalis bestratingen

De allround stratenmaker voor de Alblasserwaard

Dé stratenmaker voor particulieren, bedrijven en lokale overheden

Kalis Bestratingen uit Giessenburg is sinds de oprichting in 2000 uitgegroeid tot een veelzijdig stratenmakerbedrijf, dat voornamelijk actief is in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden. Eigenaar Arjan Kalis heeft bewust voor deze twee gebieden gekozen. Vanaf de vestiging in Giessenburg betekent dit, dat er vrijwel geen tijd verloren gaat aan reistijd. De beschikbare uren kunnen vrijwel volledig worden ingezet voor de werkzaamheden waarvoor u Kalis Bestratingen als stratenmaker heeft ingehuurd. Hierdoor kunnen wij aan onze opdrachtgevers aantrekkelijke tarieven aanbieden.

Kalis Bestratingen is een veelzijdige stratenmaker

Dat Kalis Bestratingen een veelzijdige stratenmaker is toont de diversiteit aan activiteiten aan waarvoor u ons stratenmaker bedrijf kunt inschakelen. Zo kunt u onze vakbekwame mensen inhuren voor het ontwerpen, aanleggen en renoveren van tuinen en terrassen, het bestraten van opritten en parkeerplaatsen, het plaatsen van schuttingen, het maken van vlonderterrassen en het aanleggen van vijvers. Door bedrijven, instellingen, verenigingen en lokale overheden worden onze vakbekwame medewerkers vooral ingeschakeld voor projectbestratingen en grondwerkzaamheden.

Wij zijn als stratenmaker pas klaar wanneer u tevreden bent

Bij Kalis Bestratingen geldt afspraak is afspraak niet alleen in woord maar ook in daad. Wij stellen aan de medewerkers die de werkzaamheden voor u uitvoeren daarom zeer hoge eisen. Pas wanneer u volledig tevreden bent over de kwaliteit van het geleverde werk stoppen wij met onze stratenmaker werkzaamheden. Wij geloven namelijk dat positieve mond-tot-mond reclame de beste reclame is. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over de werkzaamheden die wij als allround stratenmaker voor u kunnen uitvoeren belt u telefoon 06 – 28247388 of stuurt u een e-mail naar contact.

Kalis Bestratingen biedt onder meer diensten aan in:

Alblasserdam, Ameide, Arkel, Asperen,  Bleskensgraaf, Dalem, Everdingen,
Giessenburg, Gorinchem, Goudriaan, Groot Ammers Hagestein, Hardinxveld- Giessendam,
Heukelum,  Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Kinderdijk, Leerdam, Lexmond, Meerkerk,  Noordeloos,
Oud Alblas,  Papendrecht, Sliedrecht, Sleeuwijk, Spijk, Streefkerk, Vianen, Vuren, Werkendam, Woudrichem

  • Stratenmaker-1
  • Stratenmaker-2
  • Stratenmaker-3