Kalis bestratingen

Kalis bestratingen

Hoogwaardige en betaalbare schuttingen en poorten

Kalis Bestratingen & Schuttingen is een ervaren bouwer van schuttingen

Dankzij mond-tot-mondreclame worden onze ervaren en vakbekwame medewerkers steeds vaker ingeschakeld voor het opknappen, het ontwerpen, aanleggen en renoveren van tuinen en het plaatsen van schuttingen. Navraag bij nieuwe opdrachtgevers leert, dat wij dit vooral te danken hebben aan het feit, dat wij complete tuinen kunnen aanleggen en dankzij onze allround en vakbekwame medewerkers alles zelf kunnen verzorgen. U moet dan denken aan werkzaamheden als het afgraven van bestaande tuinen, het leggen van sierbestratingen en het plaatsen van schuttingen en poorten. Omdat we alles zelf doen kunnen wij deze werkzaamheden efficiënt verzorgen en voor scherpe prijzen aanbieden.

Hoogwaardige en betaalbare schuttingen en poorten plaatsen

Wanneer u een nieuwe schutting wilt laten plaatsen en nog geen keuze heeft gemaakt naar welk soort schuttingen uw voorkeur uit gaat, kunt u kosteloos een beroep doen op de expertise van onze ervaren schuttingen adviseur. Het grote voordeel hiervan is, dat u een onafhankelijk advies krijgt, omdat wij zelf geen schuttingen en poorten verkopen. Het maakt niet uit of u van houten schuttingen, betonnen schuttingen of een solide combinatie van beide houdt? Het onafhankelijke advies van onze ervaren schuttingen adviseur is gebaseerd op uw persoonlijke wensen en budget. Ons advies: kies voor hoogwaardige en betaalbare schuttingen, omdat op sommige schuttingen maar liefst 20 jaar garantie zit.

Oude schuttingen verwijderen, nieuwe schuttingen plaatsen

Onze bouwers van schuttingen plaatsen niet alleen op een professionele wijze nieuwe schuttingen, maar ook is het mogelijk om uw oude schuttingen op een vakkundige wijze door hen te laten verwijderen inclusief het rooien van wortels van bijvoorbeeld een oude haag. Dit voorkomt, dat u binnen enkele jaren te maken krijgt met ongewenste groei en dat de palen van uw nieuwe schutting niet optimaal in de grond geplaatst kunnen worden.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over het laten verwijderen of professioneel plaatsen van schuttingen door de ervaren schuttingen bouwers van Kalis Bestratingen, belt u telefoon 06 – 28247388 of stuurt u een e-mail naar contact.

Kalis Bestratingen biedt onder meer diensten aan in:

Alblasserdam, Ameide, Arkel, Asperen,  Bleskensgraaf, Dalem, Everdingen,
Giessenburg, Gorinchem, Goudriaan, Groot Ammers Hagestein, Hardinxveld- Giessendam,
Heukelum,  Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Kinderdijk, Leerdam, Lexmond, Meerkerk,  Noordeloos,
Oud Alblas,  Papendrecht, Sliedrecht, Sleeuwijk, Spijk, Streefkerk, Vianen, Vuren, Werkendam, Woudrichem

  • Schuttingen-1
  • Schuttingen-2
  • Schuttingen-3