Kalis bestratingen

Kalis bestratingen

Kwalitatieve projectbestrating voor een scherpe prijs

Voor projectbestrating kiest u natuurlijk voor Kalis Bestratingen

De kernactiviteit van Kalis Bestratingen is van oudsher projectbestrating. Sinds de start in september 2000 is eigenaar Arjan Kalis als gecertificeerd leermeester projectbestratingen niet alleen actief binnen de Alblasserwaard, de Vijfheerenlanden en het Land van Heusden en Altena, maar ook ver daarbuiten. Kalis Bestratingen werkt voor projectbestrating op een efficiënte en professionele manier, die aan opdrachtgevers significante voordelen biedt op het gebied van prijs en kwaliteit. Wij zijn er bij Kalis Bestratingen dan ook trots op, dat wij met grote regelmaat door een groot aantal bedrijven, organisaties, woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren en lokale overheden worden ingeschakeld voor projectbestratingen.

PROJECTBESTRATING: parkeerterreinen, trottoirs, wegen en bedrijfsterrein

Kalis Bestratingen kunt u zowel voor het inhuren van een nieuwe projectbestrating als het renoveren van bestaande projectbestrating inschakelen. Onze efficiënte en innovatieve werkwijze t.a.v. projectbestrating kunnen wij op beide vormen van projectbestrating toepassen. Dus wanneer u een parkeerterrein, schoolplein, trottoir, bedrijfsterrein of weg wilt laten aanleggen of vernieuwen vraag dan beslist een vrijblijvende offerte bij ons aan. Kalis Bestratingen maakt bij projectbestrating zoveel mogelijk gebruik van machinaal bestraten en werkt volgens de Arbo richtlijnen. Wij investeren hier veel tijd, geld en energie in, want het belang van onze mensen staat voorop.

Kwaliteit en een scherpe prijs voor projectbestrating

Dankzij de combinatie van goed opgeleide en vakbekwame medewerkers en goed materieel zijn wij in staat om aan onze opdrachtgevers topkwaliteit voor een scherpe prijs aan te kunnen bieden. Wij nodigen u dan ook uit, wanneer u een projectbestrating project heeft, om voor meer informatie of een vrijblijvende offerte telefoon 06 – 28247388 te bellen of een e-mail te sturen naar contact.

 

Kalis Bestratingen biedt onder meer diensten aan in:

Alblasserdam, Ameide, Arkel, Asperen,  Bleskensgraaf, Dalem, Everdingen,
Giessenburg, Gorinchem, Goudriaan, Groot Ammers Hagestein, Hardinxveld- Giessendam,
Heukelum,  Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Kinderdijk, Leerdam, Lexmond, Meerkerk,  Noordeloos,
Oud Alblas,  Papendrecht, Sliedrecht, Sleeuwijk, Spijk, Streefkerk, Vianen, Vuren, Werkendam, Woudrichem

  • Projectbestrating-1
  • Projectbestrating-2
  • Projectbestrating-3