Kalis bestratingen

Kalis bestratingen

Wie zijn wij

Arjan Kalis startte op 4 september 2000 met Kalis Bestratingen. In het begin richtte Kalis Bestratingen zich met haar dienstverlening op projectbestratingen en grondwerk voor bedrijven, gemeenten en instellingen in de Alblasserwaard, de Vijfheerenlanden en het land van Heusden en Altena. Menig schoolplein, parkeerterrein, industrieterrein en bedrijfsterrein zijn door de vakbekwame medewerkers van Kalis Bestratingen aangelegd. Omdat bij Kalis Bestratingen niet alleen in woord maar zeker ook in daad kwaliteit hoog in het vaandel staat, krijgen wij steeds meer particuliere verzoeken om opritten, tuinen, schuttingen, terrassen en sierbestratingen aan te willen leggen.

Bij Kalis Bestratingen altijd een eerlijke scherpe en concrete offerte

Omdat Kalis Bestratingen vanzelfsprekend ook bij particuliere opdrachtgevers garant wil staan voor kwaliteit tegen een eerlijke en scherpe prijs zijn door Arjan Kalis vakbekwame collega’s aangetrokken, die deze werkzaamheden naar volle tevredenheid kunnen uitvoeren. En met succes. Door niet alleen bij de zakelijke maar ook de particuliere markt voor een hoge kwaliteit van dienstverlening te kiezen, is Kalis Bestratingen verder gegroeid tot een allround bedrijf met 6 vakbekwame medewerkers. Naast projectbestratingen en grondwerkzaamheden wordt Kalis Bestratingen op grote schaal door particulieren ingeschakeld voor werkzaamheden als het aanleggen, renoveren en ontwerpen van tuinen, het maken van sierterrassen, vlonders en vijvers.

Kalis Bestratingen is een erkend leerbedrijf bestratingen

Kalis Bestratingen levert kwaliteit voor een eerlijke en scherpe prijs. Wij kunnen dit doen door onze dienstverlening professioneel en efficiënt uit te voeren, waardoor er geen onnodige kosten worden gemaakt. Kalis Bestratingen is tevens een erkend leerbedrijf. Als leermeester bestratingen zorgt Arjan Kalis er voor dat al zijn collega’s aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en op de hoogte zijn van de nieuwste technieken.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte belt u telefoon 06 – 28247388 of stuurt u een e-mail naar contact: contactformulier.

Kalis Bestratingen biedt onder meer diensten aan in:

Alblasserdam, Ameide, Arkel, Asperen,  Bleskensgraaf, Dalem, Everdingen,
Giessenburg, Gorinchem, Goudriaan, Groot Ammers Hagestein, Hardinxveld- Giessendam,
Heukelum,  Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Kinderdijk, Leerdam, Lexmond, Meerkerk,  Noordeloos,
Oud Alblas,  Papendrecht, Sliedrecht, Sleeuwijk, Spijk, Streefkerk, Vianen, Vuren, Werkendam, Woudrichem

Waarom Kalis Bestratingen?

√ 

Wij besteden veel aandacht aan uw specifieke wensen
√  Vooraf ontvangt u van ons een eerlijke, scherpe offerte
Bij alles wat wij doen staat kwaliteit hoog in het vaandel

Kalis Bestratingen

Kalis Bestratingen is een veelzijdig bedrijf en biedt sinds september 2000 aan zowel de particuliere als zakelijke markt haar diensten aan. Kalis Bestratingen staat garant voor een hoge kwaliteit van werk en scherpe en eerlijke prijzen. Tuinaanleg, vlonders, projectbestrating, terras bestrating, sierbestrating, vijvers, tuinrenovatie en grondwerk.

Onze contactgegevens

Kalis Bestratingen
Neerpolderseweg 72B - 29
3381 JT Giessenburg
Telefoon: 0184 – 651160
Mobiel:    06 – 28247388
info@kalisbestratingen.nl
KvK nummer:  24310261
BTW nummer: 189898379 lo1