Kalis bestratingen

Kalis bestratingen

Steeds meer mensen kiezen voor vlonderterrassen

Vlonderterrassen zorgen voor een natuurlijke sfeer en uitstraling

Vlonderterrassen worden steeds vaker toegepast in tuinen. De houten vlonderterrassen zorgen voor een warme natuurlijke sfeer en uitstraling waar men in deze hectische tijd naar op zoek is. De prijsstelling en duurzaamheid van de houten vlonderterrassen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de materiaalkeuze. U kunt kiezen voor geïmpregneerde vlonderterrassen. Deze zijn relatief goedkoop, maar jammer genoeg niet duurzaam. Wanneer u voor duurzame vlonderterrassen gaat moet u beslist kiezen voor hardhouten vlonderplanken. Het enige nadeel is, dat deze een stuk duurder zijn. Vlonderterrassen kunt u door Kalis Bestratingen op maat laten maken in verschillende motieven.

Laat uw vlonderterrassen duurzaam aanleggen door Kalis Bestratingen

Het duurzaam aanleggen van vlonderterrassen vereist het nodige vakmanschap, want in het verzorgingsgebied (o.a. de Alblasserwaard) waar Kalis Bestratingen werkzaam is bestaat de ondergrond uit klei- en veengronden. Vlonderterrassen dienen hier namelijk onder afschot op palen gezet te worden, anders is de kans groot dat de vlonderterrassen binnen enkele jaren verzakken. Dit in tegenstelling tot zandgronden waar de bodem niet of nauwelijks werkt.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het aanleggen van vlonderterrassen door Kalis Bestratingen belt u telefoon 06 – 28247388 of stuurt u een e-mail naar contact.

Kalis Bestratingen biedt onder meer diensten aan in:

Alblasserdam, Ameide, Arkel, Asperen,  Bleskensgraaf, Dalem, Everdingen,
Giessenburg, Gorinchem, Goudriaan, Groot Ammers Hagestein, Hardinxveld- Giessendam,
Heukelum,  Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Kinderdijk, Leerdam, Lexmond, Meerkerk,  Noordeloos,
Oud Alblas,  Papendrecht, Sliedrecht, Sleeuwijk, Spijk, Streefkerk, Vianen, Vuren, Werkendam, Woudrichem

  • Vlonders-1
  • Vlonders-2
  • Vlonders-3