Kalis bestratingen

Kalis bestratingen

Specialist op het gebied van maatwerk vijvers

Kalis Bestratingen een begrip op het gebied van vijvers aanleggen

Kalis Bestratingen wordt als gespecialiseerd grondwerkbedrijf in de regio Alblasserwaard, de Vijfheerenlanden en het land van Heusden en Altena met grote regelmaat ingeschakeld voor het aanleggen van maatwerk vijvers. De reden hiervoor is eenvoudig te verklaren. Wanneer u kiest voor een vijver in uw tuin voor het houden van bijvoorbeeld Koi karpers heeft dat ingrijpende gevolgen voor de indeling van uw tuin. In een groot aantal gevallen zal de bestrating van uw tuin aangepast en de ondergrond versterkt moeten worden. Planten en bomen zullen verplaatst of zelfs gerooid moeten worden om een goed biologisch evenwicht in de toekomstige vijver mogelijk te maken. Voor de vijver specialisten van Kalis Bestratingen is het een vanzelfsprekendheid, dat er gewerkt wordt met milieuvriendelijke materialen die een lange levensduur van uw maatwerk vijver garanderen.

Maak zelf eerst een ontwerp van uw maatwerk vijver

Wanneer u onze vijver specialist uitnodigt voor een oriënterend gesprek adviseren wij u om van tevoren een vijver ontwerp te tekenen inclusief een plattegrond van uw tuin. Het door u zelf gemaakte vijver ontwerp zal onze vijverspecialist als vertrekpunt nemen tijdens dit vrijblijvende gesprek, omdat hierin uw persoonlijke wensen zijn verwerkt. Op basis van onze expertise zullen we gezamenlijk uw vijver- en tuinontwerp doorlichten en indien nodig met aanbevelingen komen. Zoals bijvoorbeeld waar het beste de stroom- en watervoorziening van uw vijver kunnen worden aangelegd. Het eindresultaat moet zijn een duurzame maatwerk vijver en tuin die volledig in balans zijn en waar u zich volledig in herkent.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het aanleggen van een vijver door Kalis Bestratingen belt u telefoon 06 – 28247388 of stuurt u een e-mail naar contact.

 

Kalis Bestratingen biedt onder meer diensten aan in:

Alblasserdam, Ameide, Arkel, Asperen,  Bleskensgraaf, Dalem, Everdingen,
Giessenburg, Gorinchem, Goudriaan, Groot Ammers Hagestein, Hardinxveld- Giessendam,
Heukelum,  Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Kinderdijk, Leerdam, Lexmond, Meerkerk,  Noordeloos,
Oud Alblas,  Papendrecht, Sliedrecht, Sleeuwijk, Spijk, Streefkerk, Vianen, Vuren, Werkendam, Woudrichem

  • Vijvers-1
  • Vijvers-2
  • Vijvers-3